Előfizetői tartalom

A vírusveszély hozhatja el a valódi digitalizációt az építőiparban

Portfolio
Az elmúlt hetek egyik forró témája a digitalizáció, ami a vírusveszély miatt került a figyelem középpontjába. Logikusnak tűnt, hogy megkérdezzük az építésgazdaság kapcsán annak szektorszintű digitalizációjának szabványosításával foglalkozó bizottság elnökét, hogyan látja a jelenlegi helyzetet és lát-e ebből kivezető utat és ha igen, miként.

Csaba Zsolt az építésgazdaság BIM alapú digitálizációjában több mint 25 év gyakorlati tapasztalatával nemcsak cégvezetőként vesz részt, hanem szakmai felelősségvállalásként pro bono az Európai Szabványügyi Bizottság (CEN) BIM műszaki bizottságának munkájában hazai tükörbizottságként közreműködő Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) BIM nemzeti szabványosító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés