Előfizetői tartalom

Így néz ki Budapest 2020 tavaszán - Ezeket a fotókat nehéz lesz elfelejtenünk

Portfolio
Ha itt a tavasz, jöhet a pezsgés és az élet Budapesten - de nem 2020-ban. A koronavírus-járvány miatt most mindent jobb az erkélyekről figyelni, az utcán pedig tisztes távolságból közlekedni, már ha muszáj valakinek kint lennie. Évek múlva biztosan különös lesz visszatekinteni 2020 áprilisára, arra az időszakra amiikor a főbb turisztikai látányosságoknál egy lélek sem járt, amikor a parkokban, piacokon, rendőrök és katonák jelenléte dominált és amikor a szállodák, vagy éppen más bezárt intézmények valamilyen kedves üzenettel üzentek azoknak, akik nem tudnak otthonról dolgozni, vagy akiknek megszűnt a munkahelyük, esetleg azoknak, akikkel nem tudnak találkozni. Nézzük, hogy néz ki Budapest 2020 tavaszán!

Már több mint két hete tart a kijárási korlátozás, hetek óta pedig már a turizmus is leállt, ezzel együtt pedig a legnépszerűbb budapesti turisztikai látványosságok is üresen konganak. A turizmus az a szektor, ami az egyik legnagyobb elszenvedője a koronavírus okozta járványhelyzetnek, nemcsak ezt az ipart érintette a leghamarabb, hanem várhatóan ez lesz az, ahol a leghosszabb...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái