Előfizetői tartalom

A járványhelyzet berobbantja az új digitális eszközöket

Portfolio
Nemsokára a gazdaság lépcsőzetes újraindítása lesz a középpontban, ebben a járvány okozta problémák új napi rutinokat és szabályokat szülhetnek. A járványhelyzet egyik nagy nyertese lehet a proptech, vagyis minden olyan új eszköz vagy szolgáltatás, ami az ingatlanok és a digitalizáció összekötésére épül. Főleg azok, amelyek növelik az emberek biztonságérzetét, kevesebb személyes interakciót eredményeznek idegenek között és a cégeknek segítenek a költséghatékonyabb működésben.

Jelen pillanatban a kormányok és a vállalkozások egyaránt az akut válságkezeléssel vannak elfoglalva, miközben a társadalom széles köre a szociális távolságtartás szabályai szerint él. Nemsokára azonban a gazdaság lépcsőzetes újraindítása lesz a gondolkodás homlokterében, ahol a járvány okozta problémák új napi rutinokat és szabályokat fognak szülni. Azt még nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés