Előfizetői tartalom

Újabb részletek derültek ki a dél-budai gigaberuházásról (képek)

Portfolio
Napról napra válnak egyre látványosabbá a Kopaszi-gát mellett megvalósuló BudaPart fejlesztés épületei. A pár éve még csak tervasztalon létező projekt első lakásaiba már tavaly beköltöztek a lakók, azóta pedig folyamatosan zajlik a további ütemek építése, sőt nemrég az első irodaépületet is átadták. A beruházás következtében egy teljesen új városrész jön létre, ahol a lakások mellett számos új szolgáltatás is helyet kap majd. A projekt jelenlegi állapotáról, a várható újításokról és a járvány miatti kihívásokról Kiss Ákossal, a Property Market lakóingatlan értékesítési és kommunikációs igazgatójával beszélgettünk.

Javában zajlik az építkezés a BudaParton. Hány lakás készült eddig el? Milyen ütemezéssel folytatódik a projekt? A BudaParton 2019 őszén átadtuk első két lakóházunkat 268 lakással, ami hamarosan kiegészül a BudaPart Otthonok ’B’ és ’D’ épületek otthonaival, így idén nyárig összesen 635 lakás készül el. Az eddigi legmodernebb, BudaPart Otthonok ’E’ épületünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés