Előfizetői tartalom

Látványos szobrokat kapott egy budai irodaház (képek)

Portfolio
Bár a legtöbb cégnél az irodák helyett ezekben a hetekben sokan home office-ban dolgoznak, a járvány elmúltával az irodai tér minősége ismét fontos szerepet kap majd, éppen ezért a most zajló fejlesztéseknél a belső terekre is figyelni kell. A Budapest ONE irodapark már átadott első ütemének közösségi terébe például egyedi szobrok kerültek, amiket most képgalériában nézhetünk meg.

Az irodapark már átadott első ütemének közösségi terében Zalavári József, Király és Királynő című alkotása kapott helyet. Az alkotó alapanyagként ugyan fémet választott, ám a kész forma nem öntvényként készült el. A rozsdamentes acél számítógépes programozású lézervágó és élhajlító gépen nyerte el végleges formáját. Galéria10 képBudapest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés