Előfizetői tartalom

Nem bírod már a hamisíthatatlan kocsmai hangulat nélkül? Vegyél egy sajátot, és "dolgozz" ott!

Portfolio
Kétségtelen, hogy mind a vendégek, mind a vendéglátóhelyek tulajdonosai, bérlői rosszul viselik a jelenlegi szituációt és alig váják, hogy a kedvenc éttermük, kávézójuk, bárjuk, kocsmájuk, szórakozóhelyük újranyithasson. Az is biztos, hogy a szűkösebb likviditással rendelkező helyeknek a korlátozások elhúzódása a fennmaradásukat veszélyezteti. Sőt, az ingatlanhirdetési oldalakra felkerült ajánlatok azt mutatják, hogy néhányuktól már meg is akar válni a tulajdonos. Az aktuális kocsma, étterem és vendéglátóhelyek eladó hirdetéseiből szemezgettünk, hátha valakinek a járványhelyzet alatt megjön a kedve, hogy - ha máshogy nem is megy - legalább a saját kocsmájába ellátogathasson.

A legnagyobb nevekkel folytatódik az online ingatlanpiaci konferencia: Scheer Sándor, Tatár Tibor, Morvai Zsolt, Reicher Péter. Találkozunk 3 nap múlva! Ingatlanpiac: Összeroppan az építőipar és befagynak a fejlesztések? INFÓJELENTKEZÉS  A járványhelyzet a vendéglátóipart és a turizmust...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái