Előfizetői tartalom

Reagáltak az új székházba költöző nagy bankok: nincs egetrengető változás a munkaállomások számában

MTI
A veszélyhelyzet alaposan átrajzolta a bankok működését, széleskörűen alkalmazzák a bankközpontokban a home office-t. A közeljövőben két nagy bank is új székházba költözik, így felmerül a kérdés, hogy vajon a pénzintézetek nem mondtak-e le a projektekről, és nem terveznek-e lényegesebb változásokat. Megszólalt a Raiffeisen és az OTP - írja a Világgazdaság.

Hamarosan átadásra kerülnek a HB Reavis által fejlesztett Agora Budapest első irodaházai, az összesen 120-130 ezer négyzetméteres bérbe adható irodaterületű, valamint 8500 négyzetméteres kiskereskedelmi funkciót is ellátó projekt első bérlői - a Raiffeisen Bank és a BP - idén költöznek be az új irodaházba. Már csak két nap, és megtudhatod mit gondol a Scheer Sándor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés