Előfizetői tartalom

Sorra jelentik be az új akvizíciókat - Megszólalt a BIF az ingatlanvásárlásokról

Portfolio
Sorra jelenti be új ingatlanvásárlásait a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF), év elején egy XII. kerületi irodaházról, míg májusban a X. kerületben többféle funkciójú ingatlan akvizíciójáról számoltunk be. A jövőbeli tervekről, a járványhelyzetben hozott döntésekről, valamint a fejlesztés és felújítás alatt álló ingatlanokról Hrabovszki Róbertet a BIF Nyrt. gazdasági vezérigazgató-helyettesét kérdeztük.

Milyen hatással van és a lesz a jövőben a koronavírus-járvány és az annak következtében kialakult gazdasági válság a BIF-re és azok terveire? A koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzet kezelése és annak rövid, illetve hosszú távú hatásának vizsgálata a teljes portfólióra egyértelműen kihívás Társaságunk számára is, egyelőre ezen hatásokat a Társaság 2020....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés