Előfizetői tartalom

Scheer Sándor: az építőiparnak le kell szállnia a magas lóról

Portfolio
Nem mondunk újat azzal, hogy az építőiparban az utóbbi évek együttes folyamatainak hatására rendkívül nagyot emelkedtek az árak. A járvány okozta fejlemények azonban sok mindenben változást hozhatnak. Mennyit csúszhatnak a folyamatban lévő projektek? Hány és milyen típusú fejlesztés kerülhet befagyasztásra, akár végleges leállításra? Milyen szakipari tevékenységek váltak szinte elérhetetlenné, vagy épp ellenkezőleg, lett belőlük hirtelen túlkínálat? Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ a szakértők a Portfolio Ingatlan második, építőiparról szóló online konferenciáján.

Ilyen rövid idő alatt ekkora változás egyikünk életében sem volt még, mint most. Az építőiparban viszont még most is 300 ezer ember dolgozik, így inkább a hosszabb távú beruházási kedv visszaesésétől tartok - emelte ki Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés