Előfizetői tartalom

Az iroda halott! Az iroda halott?

Portfolio
A jelenlegi válság a kereskedelmi ingatlanokat különös mértékben érinti, most mindn megváltozhat, a bérleti feltételektől kezdve a menedzsmentig és a finanszírozásig egyaránt. Rövid távon a hangsúly az irodaterek egészségügyi biztonságának fenntartására tolódik, hosszú távon viszont már azon gondolkozunk, hogy ennyi home office után vajon végleg megszűnik-e az irodák eddigi funkciója. Befektetési szempontból, egy mondhatni unalmas és stabil eszközosztály volt az iroda, amit most tett igazán izgalmasá a vírus. A bérlők, bérbeadók és a befektetők szempontjain túl, minden munkavállónak is égető kérdés az irodaházak hosszú távú sorsa, hiszen miért is laknál drágán egy nagyvárosban, ha a jövőben alig mész be dolgozni?

Az eddigi két online ingatlanpiaci konferenciánkon a legnépszerűbb közönségkérdés a paneltagok felé az volt, hogy egy ilyen hosszú home office után mi lesz a helyzet az irodapiaccal, ezen belül is a bérlőkkel és a bérbeadókkal. Az emberek otthon maradnak, és ha igen, mennyien, milyen feltételek mellett? Hogyan fogja mindez befolyásolni a befektetési, vásárlási és bérleti...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái