Előfizetői tartalom

Jogszabályban is rögzíthetik a jövőben a kötelező minimum irodaterületet

Portfolio
A legtöbb irodában ezekben a hetekben zajlik a munkavállalók fokozatos visszatérése, de sokan még mindig távmunkában dolgoznak. A járvány az irodapiacon is nagy átalakulásokat hozott és feltehetően lesznek olyan intézkedések, szokások, melyek a jövőben is velünk maradnak. Hogy milyen változások előtt állnak a hazai irodák, mik a home office-szal kapcsolatos legfőbb tapasztalatok, és milyen hatása lesz a járványnak az irodapiaci folyamatokra, arról Kocsány Jánossal, a Graphisoft Park vezérigazgatójával beszélgettünk.

Itt az újranyitás az irodákban. Hogy változott a járványhelyzet alatt az irodákban dolgozók létszáma a Graphisoft Park épületeiben? A Parkban dolgozók teljes létszámához képest alapesetben is csak körülbelül 70-80 százaléka van jelen egyidejűleg az irodákban, mert a parkban működő technológiai cégeknél már évek óta alkalmazzák a „home office” munkavégzést. Ezek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái