Előfizetői tartalom

Lakásárak Budapesten: élhető is a környék vagy csak drága? - Ezek a leginkább alulértékelt kerületek

Portfolio
Nemrég arról kérdeztük meg olvasóinkat, hogy melyik budapesti kerületben élnének legszívesebben. A nem reprezentatív felmérést több mint 3500-an kitöltötték, ami már elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy felállítsuk a kerületi rangsort. Ezen túl azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogy az olvasói vélemények mennyire esnek egybe a lakásár szerinti sorrenddel. Meglepő eredményeket kaptunk.

Egy korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy a különböző kutatások általában az infrastrukturális ellátottságot és más szempontokat alapul véve az I. vagy az V. kerületet tartják a legélhetőbbnek Budapesten. Vannak akik egyetértenek, míg sokan vitatkoznak ezzel, hiszen az egyedi igények miatt objektív válasz valóban nem létezik a kérdésre. A Portfolio olvasói közül azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés