Előfizetői tartalom

Airbnb vezér: "Az utazás, ahogy eddig ismertük már soha nem tér vissza"

Portfolio
Az Airbnb vezetője szerint teljesen vége van azoknak az utazási szokásoknak, amit eddig láttunk és tapasztaltunk. Az otthoni munkavégzés elterjedése egyrészt lehetővé teszi, hogy az emberek bárhonnan, bármely városból, vagy országból dolgozzanak. Másrészt a vezért szerint már nem arról fog szólni egy utazás, hogy mindenki ugyanazt a pár népszerű turistacélpontot keresi fel.

A CNBC-nek nyilatkozva az Airbnb vezére, Brian Chesky elárulta, hogy május végén és június elején minden marketing kiadás nélkül ugyanannyi foglalás érkezett az Egyesült Államokban, mint egy évvel korábban. Ebből is látszik, hogy az emberek vágynak az utazásra és hogy kimozduljanak.  Több időbe telhet, mint gondoltuk, de az utazások vissza fognak térni, bár meg is fognak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés