buszsáv
Ingatlan

Hamarosan fellélegezhetnek a Budakeszi felől ingázók - Új sáv építését tervezik

Portfolio
Pokorni Zoltánnal, a Hegyvidék polgármesterével és Győri Ottiliával, Budakeszi polgármesterével tárgyalt Vitézy Dávid, BKF vezérigazgató a 22-es buszcsalád és a Páty, Telki felől érkező Volán-járatok felgyorsítása, új buszsávok létesítése érdekében - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.

A Budapest Fejlesztési Központ az önkormányzatokkal közösen átfogó tervezési programot indít a térségben, hogy a buszokat Budapesten belül, Budakeszi belvárosában és még Budakeszi előtt előnyben tudják részesíteni, illetve elérjék, hogy az agglomerációból ingázók számára érdemes legyen autóról buszra váltani, már az agglomerációban, mielőtt beérnének Budapestre. 

Konferencia a rozsdaövezeti területekről, az 5%-os lakásáfáról, a megfizethetőbb lakhatásról és a potenciális bérlakásprogramról. Legyen ott személyesen!

A Budakesziről és a környező településekről Budapest felé, elsősorban a busszal ingázóknak tennék könnyebbé a bejutást. A 22-es és a többi Volán buszon szeretnék megszüntetni a késéseket és elérni azt, hogy ahol dugó van, ott a buszok el tudjanak suhanni egy buszsávban - mondta el Vitézy Dávid a Hegyvidéki Önkormányzat közösségi oldalára feltöltött videóban. További terv, hogy a Budakeszit övező zónában lehetősége legyen az oda beáramló autósoknak letenni az autókat, így a budapesti és a Budakeszin lévő dugó is elkerülhető lenne. 

Mindez komplex átgondolást igényel, vagyis a Széll Kálmán tértől kezdődően, Budakeszi belterületén át, egészen Pátyig, Telkiig, Budaörsig végig gondoljuk a közlekedési rendszert, és ebben fogunk most együttműködést kezdeni.

Budakeszi polgármestere, Győri Ottilia az együttműködés kapcsán elmmondta, hogy ez konkrétan azt jelenti, hogy készül egy koncepció terv, ez alapján Budakeszi belterületén buszsáv fog épülni, egészen a Tesco-ig egy P+R parkolóval.

Buszsáv épül a Temető utcán egészen a Telki útig ahol az önkormányzatnak van egy több mint 4 hektáros területe, ahol szintén P+R parkoló épülhetne, ezzel megoldva a közlekedési problémákat, ami a mai napig nehezíti Budakeszi lakosságának életét

- mondta el Győri Ottilia.

Címlapkép: MTI Fotó/Honéczy Barnabás

A cikk megjelenését a Budapest Fejlesztési Központ támogatta

Milliárdos nyereség a Gránit Banknál
tehrhajooooooshutter
arcmaszk
Frankfurti tőzsde
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Legfontosabb aktualitások, elemzés, ötletelés.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Junior elemző, elemző

Junior elemző, elemző
2020. szeptember 2.
Járműipar: Új időszámítás, sokasodó kihívások
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
Szingapúr