Előfizetői tartalom

Most jöhet az igazán nagy csavar a hazai irodapiacon? - A következő hónapokban sok mindenre fény derül

Portfolio
A hazai üzleti célú ingatlanpiac első féléves teljesítménye sok tekintetben felülmúlta az egy évvel korábbit, a COVID vírus okozta járványhelyzet miatti gazdasági visszaesés azonban már tetten érhető a keresleti adatokból. A logisztikai ingatlanok piaca szárnyal, miközben az irodapiac nagy átalakulások előtt áll: eddig alig találtak üres helyeket a bérlők, most azonban az átadások indultak be és a kereslet hagyott alább – derül ki az Eston első féléves piaci jelentéséből.

A január-júniusi időszakban több mint négyszer annyi új iroda és logisztikai ingatlan került piacra, mint egy évvel korábban. Szintén jelentősen, csaknem 40%-kal több ingatlanbefektetés zárult sikerrel az év első hat hónapjában mint 2019 első felében Eston Market Report adatai alapján. A tranzakciók több mint háromnegyedét az iroda és a logisztikai piacon regisztrálták....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés