Előfizetői tartalom

Kiderülhetnek az állam tervei a nagy lakásprogramról

Portfolio
Hamarosan olyan lakásprogram indulhat el Magyarországon, ami több tízezer fiatal, pálya- és életkezdő lakhatási nehézségeit oldhatja meg, amennyiben egy gyakorlatban is működőképes rendszert alakítanak ki a törvény és a program megalkotói. A téma nemcsak aktuális, de még rengeteg megválaszolatlan kérdést rejt, szerencsére a korábbi bejelentések alapján a válaszok egy részét már szeptemberben megkaphatjuk. Mindezek miatt foglakozunk mi is kiemelten az új program hatásaival a szeptember 10-ei Lakás Konferencián. A megszokott magas színvonalat képviselve kezdi meg ismét az őszi konferenciaszezont a Portfolio, egyedülálló módon maximális biztonságú helyszíni rendezvényekkel is visszatérve.

Prémium rendezvény és maximális biztonság Idén ősszel olyan extra biztonsági (koronavírus-ellenes) intézkedésekkel és körülményekkel rendezzük meg a Portfolio konferenciákat, amelyek maximális biztonságot és biztonságérzetet is adnak helyszíni konferenciáinkon. A létszámkorlátozástól kezdve az érintésmentes beléptetésen át, a megfelelő ültetési távolság betartásáig...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái