Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely: nemcsak az új lakások építését, hanem a meglévők felújítását is támogatni kellene

Portfolio
Elkezdődött a Property Market RELOADED Konferencia, ahol az első elődást Karácsony Gergely főpolgármester tartotta. Kompakt város és megfizethető lakhatás - ezek a kulcsszavai a Fővárosi Önkormányzatnak. Az előadásban Karácsony Gergely kitért arra is, hogy nemcsak az új lakások építését kellene támogatni, hanem szükség lenne egy olyan programra is ami a meglévő állomány korszerűsítését szolgálja.

Ha már egyszer vége lesz a járványnak, hogy kezdjük újra az életünket? Nekünk a legfontosabb hívószó a kompakt város. - hangzott el Karácsony Gergely főpolgármester előadása elején. A kompakt városkép arra a strukturális problémára ad választ, ami az elmúlt évtizedekben alakult ki: "A központi régión belül nagyon erősen monofunkcionális városrészek alakultak ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés