Előfizetői tartalom

Hatalmas még a fejlődési potenciál az ingatlanpiac sikerágazatában

Portfolio
Rengeteg hiba és feszültség elkerülhető lenne, ha az üzemeltetőket már a tervezési fázisban versenyeztetnék és bevonnák a projektbe a fejlesztők - hangzott el a LEO FM ma délelőtti, a Millennium Házában tartott szakmai találkozóján. Az előadások során az ingatlanüzemeltetési adatokat összefoglaló könyvet is bemutatták, illetve a recepciós munkakört kiváltó robottechnológiáról is szó volt, és a résztvevők megismerhették Pepper robotot.

A szakmai találkozó megnyitása során Schmidt József, a LEO elnöke elmondta, hogy kiemelten fontos az üzemeltetők munkája és összefogása ebben az időszakban. Ők azok, akik nem lehettek akkor sem home officeban, amikor mindenki más megtehette. A pandémiás időszakban kiemelt fontosságú volt a megrendelők és az üzemeltetők folyamatos szoros együttműködése, melynek köszönhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés