Előfizetői tartalom

Folytatódik a társadalmi párbeszéd az Új Duna-híd úthálózatáról - 6 nyomvonal jöhet szóba

Portfolio
Folytatódik a társadalmi párbeszéd az Új Duna-hídhoz kapcsolódó úthálózatról. Először az első, a Fehérvári úttól a Gubacsi útig tartó szakaszról kérték ki a budapestiek és az agglomerációban lakók véleményét, most pedig a második, Üllői útig tartó szakasz nyomvonalváltozatainak társadalmi egyeztetését kezdi el a Budapest Fejlesztési Központ.

Folytatódik a társadalmi párbeszéd az Új Duna-hídhoz kapcsolódó úthálózatról. A Budapest Fejlesztési Központ először az első, a Fehérvári úttól a Gubacsi útig tartó szakaszról kérte ki a budapestiek és az agglomerációban lakók véleményét az ujdunahid.hu weboldalon, szeptember végén pedig a második, Üllői útig tartó szakasz nyomvonalváltozatainak társadalmi egyeztetését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés