vakok kertje, városliget
Ingatlan

Több mint másfél millió látogatót vonzottak a Liget Budapest Projekt megvalósult fejlesztései

Portfolio
Több mint másfél millió látogatót vonzottak a Liget Budapest Projekt eddig megvalósult fejlesztései – jelentette be Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója, aki arról is beszélt, hogy áll a projekt egyes épületeinek megvalósítása.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A két éve megújult Szépművészeti Múzeum már 600 ezer, az egyéves születésnapját ünneplő Nagyjátszótér és Millennium Háza együtt közel 500 ezer látogatót vonzott. A Kutyás élménypark is átlépte a félmilliós látogatószámot, és az ifjúsági sportpályák, a Vakok kertje és Városligeti Sportcentrum is nagy népszerűségnek örvend.

A projekt megvalósítása során 2018 volt az első év, amikor a Városligetbe látogatók már elkészült projektelemeket vehettek birtokba, 2019 pedig már az átadások éve volt, az előbbiek mellett az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ és a Komáromi Csillagerőd épülete is az elmúlt évben készült el. Idén átadták Városligeti Sportcentrumot, hamarosan pedig birtokba veheti a közönség a Dózsa Györgyi úti Múzeum Mélygarázst, a Városligeti Futókört, a Kis Botanikus kertet és egy újabb Kutyás Élményparkot.

Gyorgyevics Benedek is előadója lesz a november 19-i Property Investment Forum 2020 konferenciának. Részletekért kattints!

A vezérigazgató  elmondta, hogy a Városliget eddigi fejlesztése során már közel 150 ezer négyzetméter zöldfelület újult meg, 72 ezer négyzetméter burkolt felületet bontottak el, több mint 120 ezer négyzetméter gyepfelületet alakítottak ki. Elültettek közel 140 ezer évelőt, több mint 70 ezer cserjét és 491 lombos fát.  

2019 májusában adták át az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központnak az épületét a Városliget melletti Szabolcs utcában. Az épület átadását követően elindult és 2020-ban is folytatódik a múzeumi technológia beépítése, a restaurátor műtermek speciális technológiai berendezések beépítése, majd megkezdődik a műtárgyak beköltöztetése. A beruházás területén Bókay kert néven létrejött egy új, szabadon látogatható 13 ezer négyzetméteres közpark is, melyen 132 fa és 5900 cserje található.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
BudaPart

BudaPart

1117 Budapest, Buda-part tér
817 db lakás
29 – 124 m2 alapterület
Átadás:
2019 Q3-tól

Ajánlatot kérek

Gyorgyevics Benedek kiemelte,

a Városliget parkfejlesztésének második üteme keretében már átadták a Városligeti Sportcentrumot, idén ősszel pedig további család- gyermek- és sportbarát fejlesztések várják majd a látogatókat.

Elkészül a két kilométer hosszú, kivilágított futókör, egy újabb kutyás élménypark és megújul a Kis Botanikus kert is a parkban. Hozzátette, a Városliget autómentesítése érdekében is nagy előrelépés várható idén ősszel, hiszen elkészül a Dózsa György úti Múzeum Mélygarázs, mely három szinten, mintegy 800 autót képes befogadni. A vezérigazgató a Liget Budapest Projekt kulturális fejlesztéseivel kapcsolatban elmondta: a Magyar Zene Háza kivitelezése 2018 óta javában zajlik, 2020 nyarán szerkezetkész állapotba került. Két éve zajlik a Néprajzi Múzeum kivitelezése is, mely 2020 nyarán elérte legmagasabb pontját, 2021-ben pedig elkészül.

Címlapkép forrása: Városliget Zrt. / Mudra László

korona_vilag
Kiszállt az MKB, bajba kerültek az arab pénzváltók
idf izraeli katonák gyakorlat
Contitech
GettyImages-1211246429 (1)
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár

Felügyelő

Felügyelő
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

property investment forum 2020