új lakások
Ingatlan

Elérte legmagasabb pontját a Westend melletti lakásfejlesztés

Portfolio
Elérte legmagasabb pontját a Living ingatlanfejlesztő, Ferdinánd negyedben épülő Park West 1 nevű lakóprojektje. Az építkezés a menetrendnek megfelelően halad, a lakópark átadása 2021 utolsó negyedévében várható.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Elérte legmagasabb pontját a Park West nevű fejlesztés első fázisa. A XIII. kerületben, a Westend közelében található fejlesztéssel a cég a nagyvárosi, aktív életmódot kedvelő közönséget szeretné megcélozni. A 229, többségében 40 és 50 négyzetméter közötti alapterületű lakások kedvezményes 5 százalékos adókulccsal vásárolhatók meg. A három ütemben, összesen 700 lakás valósul majd meg.

Martin János MRICS, a Wing Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója is előadója lesz a november 19-i Property Investment Forum 2020 konferenciának. Részletekért kattints!

A Living, az ország első közösségi lakópark fejlesztőjeként a Park West 1 esetében is olyan egyedi közösségi szolgáltatásokat biztosít lakói számára, mint a közösségi könyvtár, takarító szolgáltatás, közösségi fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvételi pont. A fejlesztés minden lakása okosotthon.

A Park West mellett a cég többi lakóprojektje is ütemterv szerint halad. A Kassák Residence megkapta használatbavételi engedélyét, a beköltözések folyamatban vannak, a projekt folytatása, a Kassák Passage területén pedig a szerkezetépítés már az első emeletnél tart. A Metropolitan Garden fejlesztést várhatóan 2021 első negyedévében vehetik használatba a lakók, szeptemberben pedig elindult a Park West 2, melynek átadására várhatóan 2023 nyarán kerül sor.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Park West

Park West

1134 Budapest, Szabolcs utca 15-25.
229 db lakás
32 – 79 m2 alapterület
25.8 – 112 M Ft
Átadás:
2021 H1

Ajánlatot kérek

Címlapkép forrása: Getty Images

Janet Yellen Fed Joe Biden jeloles 201123
Boris Johnson lezaras visszajovetel szabalyok 201123
Anthony Blinken Joe Biden jeloles kulugyminiszter 201123
pf_vasarlas_gumikesztyu_768x434px-20200405
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
Online előadás
Olvass a grafikonban és lovagold meg a trendet!
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
ablaktisztító, iroda, felhőkarcoló