Előfizetői tartalom

Összeállt a nagy otthonteremtési program - A gyerek 25 éves koráig jár a felújítási támogatás

Portfolio
|
MTI
Január 1-jével a gyakorlatban is elindulhat Magyarország legnagyobb otthonteremtési programja - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter csütörtökön Budapesten. Új információként közölte: a legnépszerűbbnek számító felújítási támogatás a gyermek 25 éves koráig vehető igénybe, mégpedig egy alkalommal. Összefoglaljuk az 5 pontos program elemeit, amelyek közül eddig a 150 négyzetméter alatti lakásokra és 300 négyzetméter alatti családi házakra vonatkozó 5%-os újlakásáfáról, valamint a CSOK-felvevők illetékmentességéről jelent meg törvényjavaslat.

Lakáshitelt vennél fel? Használd a Pénzcentrum kalkulátorát! Novák Katalin az öt elemből álló otthonteremtési programról tartott összegző sajtótájékoztatón beszélt a gyermeket nevelőket és gyermeket tervezőket érintő áfacsökkentésről, áfamentességről, az illetékmentességről, az otthonfelújítási támogatásról és a többgenerációs otthonteremtésről. 1....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés