Előfizetői tartalom

Mozgolódnak itthon a cégek - Eljön az idő, amikor magadtól dönheted el, hogy az irodából, vagy otthonról dolgoznál?

Portfolio
Úgy tűnik még mindig nem dőlt el, hogy mennyire ragad be a home office a járvány lecsengésével, de az biztos, hogy a második hullám még egy lapáttal rátesz arra, hogy felértékelődjön az otthon szerepe és a lakásban kialakított munkaállomás milyensége. Már több hazai cég kötelezte el magát amellett, hogy a vírus miatti félelmek elmúlásával is engedi a dolgozóknak, hogy szabadon eldöntsék, hogy milyen mértékben szeretnének otthonról dolgozni, miközben az irodájukat is megtartják, hogy lehetőség legyen a közös munkavégzésre. Az ismételt felmérések pedig ugyanarra világítanak rá: ha az irodisták dönthetnének, a legtöbbjük a vegyes megoldást, vagyis a felváltott irodai és otthoni munkavégzést választáná. Ha a cégvezetők ennek megfelelően alakítják a jövőre nézve a döntéseiket, akkor felmerül egy következő kérdés: Vajon mi lesz a rengeteg irodaházzal? Ennek fényében, mutatjuk a hasznosítási ötleteket!

Amit eddig látunk, hogy az emberek – főleg, akiknek bevált az otthoni munka és bíznak abban, hogy néhány napot héten vírusmentes időszakban is otthonról dolgozhatnak – jobban odafigyelnek az otthoni környezetükre, például arra, hogy legyen erkély a lakáshoz, fény a szobákban, és akár, hogy ne a város közepén lakjanak egy méregdrágán bérelt, vagy méregdrága, de kisebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés