Előfizetői tartalom

Készül az egyik legnagyobb meglepetés az ingatlanpiacon!

Portfolio
Alig két hét van csak hátra az év legjelentősebb hazai ingatlanpiaci eseményéig, a Property Investment Forum konferenciáig. Ahogy minden évben, idén is összegyűjtjük, a szakmai zsűri segítségével kiválasztjuk, majd díjazzuk a konferencián a 2020-as év legkülönlegesebb projektjeit, legmeghatározóbb eseményeit, a legnagyobb tranzakcióit, vagy a legtehetségesebb személyét. A korábbi évektől eltérően azonban, idén két újdonságot is bejelenthetünk: A Futureal és a Portfolio közös alapításával már az "Év Ingatlanpiaci Innovációja" kategóriából is választunk győztest. A másik újítás pedig, hogy Olvasóinkat is bevonjuk a zsűrizésbe.

Szinte már hagyomány a hazai ingatlanpiacon, hogy minden évben a novemberi Property Investment Forum konferencián díjazzuk az ingatlanpiac legkülönlegesebb projektjeit, legmeghatározóbb eseményeit, vagy legtehetségesebb személyeit. Most sincs ez másként, újdonság azonban, hogy idén már egy új kategóriában is versenyeznek a jelöltek: a Futureal és a Portfolio közös alapításával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés