Előfizetői tartalom

A legkülönlegesebb hazai irodaházak - Szavazz 2020 legjobbjára!

Portfolio
Jövő héten rendezzük meg az év legjelentősebb hazai ingatlanpiaci eseményét, a Property Investment Forum konferenciát, ahol idén sem maradhat el az év legkülönlegesebb projektjeinek, legmeghatározóbb üzletkötéseinek, a legnagyobb tranzakcióinak, vagy a legtehetségesebb személyének a díjazása. Az összessen 12+1 kategóriáról már korábban beszámoltunk, ezek között van 4 olyan, amelyről nemcsak a szakmai zsűri dönt, hanem az Olvasóink szavazatára is számítunk. A héten 4 cikkben lehet szavazni az "Év Irodafejlesztésére" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás felett)" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" és az "Év Hotelprojektjére". Legyél részese te is a döntésnek és szavazz! A közönség által legtöbb szavazatot kapott projekt, így plusz egy "igennel" kerül a 8 tagú szakmai zsűri elé. Szerinted melyik a legmeghatározóbb irodafejlesztés, amit ebben az évben adtak át a hazai piacon? Íme a négy esélyes.

A héten 4 cikkben lehet szavazni majd az egyes kategóriákra, elsőként az "Év Irodafejlesztésére" tudnak szavazni Olvasóink. Az idei év "shortlistesei":  Agora Tower + Hub – Fejlesztő: HB Reavis - terület: 69 000 m2 Aréna Business Campus "A" épület – Fejlesztő: Atenor - terület: 20 400 m2 BudaPart GATE – Fejlesztő: Property Market - terület: 20 090 m2 Nordic Light Trio...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés