Előfizetői tartalom

Revansot fognak venni a plázák és az üzletek: "Az emberek költeni akarnak"

Portfolio
Egy új formában, de változatlanul sokszínű előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel zajlik jelenleg is a Property Investment Forum, a hazai piac egyik legjelentősebb ingatlanpiaci eseménye. Az online konferencián az első előadások között az ingatlanpiac egyes szektorainak jövőjéről és a várakozásokról beszéltek az előadók. A hotelpiac nincs egyszerű helyzetben, a retail, illetve az iroda szegmnes azonban gyorsan visszatérhet a korábbi lendületbe, csak úgy, mint a belvárosi lakhatás népszerűsége.

Paradigmaváltás után jött egy világjárvány Noah Steinberg FRICS, elnök-vezérigazgató, WING, (RICS magyarországi elnöke) nyitóbeszédében elmondta, hogy nagyon eltérően, de hasonló kihívásokkal szemben állva élik át az egyes ingatlanpiaci szegmensek a járványhelyzetet. Mint hozzátette Nem azzal kell foglalkozni, hogy 5 év múlva mi lesz, hanem arra kell koncentrálni, amit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés