Előfizetői tartalom

Elkezdődött: a legnagyobb építőipari kivitelezők digitalizációra hívták fel beszállítóikat

Portfolio
Kívülről nézve talán kevésbé látszik, de a hazai építőiparban hatalmas átalakulások zajlanak. Az iparág történetében először fordul elő, hogy a legnagyobb cégek összefognak, egy közös szabvány mögé beállva annak érdekében, hogy ezáltal növeljék a hatékonyságukat. A nagy víziót kis, egyszerű első lépésekre bontották le, ami elengedhetetlen a gyakorlati bevezetéshez. A BauApp által vezetett Digitális Terep-Logisztika Standard első fázisainak bevezetésével - Intelligens Szállítólevél - megtörtént az az úgynevezett iparági „quick win” az építőipari anyaggazdálkodás digitalizációjában, melybe úgy néz ki eljött talán az idő beszállni. A legnagyobb építőipari kivitelezők digitalizációra hívták fel az építőanyag beszállítóikat márciustól.

Egy ingatlanfejlesztés, különösen, ha lakófejlesztésről beszélünk, meglehetősen összetett beruházási feladatot jelent. Nagyon sokféle szakipari munka, sokféle szerződés, sok végfelhasználó és természetesen rengeteg féle helyszínre szállított építőanyagtípus szükséges hozzá. Nem csoda, hogy a fejlesztési folyamat során az egyik legnagyobb kihívást a beszállítók...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái