Előfizetői tartalom

A jövő sikerágazata - Mi várható a következő években a logisztikai ingatlanok piacán?

Portfolio
Mikor és mit rendeltél utoljára online? Többet vásárolsz ma interneten mint 3, 5 vagy 10 évvel ezelőtt? Az e-kereskedelem az idei év egyik legnagyobb nyertese, ami közvetetten hatással van az ingatlanpiac egy nagyon fontos ágazatára, a logisztikai ingatlanok piacára. Mi történt idén és mi várható a következő években? Az alábbiakban ezeket foglaltuk össze.

Ha a pandémiának lehet ingatlanpiaci nyertese, akkor egyértelműen a logisztikai szektor az. Az e-kereskedelem részaránya a teljes kiskereskedelmi volumenből mintegy 40 százalékkal nőtt egy év alatt, ráadásul a következő években is folytatódhat a trend, ami a logisztikai ingatlanok piacán is megmutatkozik, egyre nagyobb keresletet teremtve a raktárterületek iránt. A nettó felszívás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés