Előfizetői tartalom

Elkészült a gyártóépületből kialakítótt pesti irodaház

Portfolio
A kiépítési és rekonstrukciós munkálatok befejezésével 2020 őszén elkészült a Gizella Loft irodaház. Az ingatlan egykoron gyártóépületként szolgált, most közel 8500 négyzetméteren nyújt 4 méteres belmagasságú irodatereket. A Wing fejelsztésében megvalósuló projekt első bérlője a TÜV Rheinland InterCert Kft., akik 6 ezer négyzetmétert foglalnak el az épületben.

A Hungária körúton elhelyezkedő irodaház egy több épületből álló irodaparkban áll, és az itt található 1970-es években épült 9-es épület átalakítása és teljes felújítása után Gizella Loft néven működik tovább. A rekonstrukció során az épületszerkezet teljes mértékben megtartásra került, így a bérlők úgy költözhetnek be vadonatúj belső kialakítású irodájukba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés