lánchíd budapest
Ingatlan

Ezek most a legfontosabb személyi változások az ingatlanpiacon

Portfolio
Több fontos személyi változás is történt az elmúlt hetekben a hazai ingatlanpiacon. Gulyás Ede, a CA Immo ügyvezető igazgatója február 1-től a a Colliers ingatlan-tanácsadó iroda bérbeadási üzletág igazgatói pozícióját tölti be. A Colliers mellett a CBRE-nál is voltak változások, ahol Garbutt-Pál Erikát nevezték ki a kiskereskedelmi üzletág igazgatójának. A divíziót eddig irányító Csörgő Anita pedig a vállalat kötelékében maradva a belvárosi üzlethelyiségek bérbeadási igazgatójaként folytatja munkáját. Végül Benjamin Perez Ellischewitz, aki eddig a JLL tőkepiaci vezetője volt, a  Lodge & Partners üzlettársaként folytatja a munkáját.

Colliers

Gulyás Ede február 1-én csatlakozik a Colliers ingatlan-tanácsadó cég magyarországi irodájához, és tölti be az iroda bérbeadási üzletág igazgatói pozícióját. A szakember a CA Immo-nál közel 20 évet töltött, ahol a legutóbbi 10 évben ügyvezető igazgatóként dolgozott. Közgazdasági MBA végzettséggel rendelkezik, és az elmúlt évtized során a CA Immo asset management, valamint bérbeadási tevékenységét is irányította.

Gulyás Ede
CA Immo Hungary, ügyvezető igazgató
Gulyás Ede 2001-ben leasing managerként kezdett el dolgozni a CA Immonál, majd 2009-ben lett a cég ügyvezetője Magyarországon. A magyarországi iroda a bécsi székhelyû CA Immo csoporthoz tartozik, amel
Tovább
Gulyás Ede 2001-ben leasing managerként kezdett el dolgozni a CA Immonál, majd 2009-ben lett a cég ügyvezetője Magyarországon. A magyarországi iroda a bécsi székhelyû CA Immo csoporthoz tartozik, amel Tovább

CBRE

Új vezető csatlakozott a CBRE-hoz: Garbutt-Pál Erikát nevezték ki a kiskereskedelmi üzletág igazgatójának. A divíziót eddig irányító Csörgő Anita a vállalat kötelékében maradva a belvárosi üzlethelyiségek bérbeadási igazgatójaként folytatja munkáját.

Csörgő Anita
CBRE, Director, Head of Retail
Közgazdaságtudományi (BA) diplomáját New Jerseyben a Rutgers Főiskolán szerezte meg, később az arizonai Glendale-ben, az American School of International Management Egyetemen végzett Nemzetközi Market
Tovább
Közgazdaságtudományi (BA) diplomáját New Jerseyben a Rutgers Főiskolán szerezte meg, később az arizonai Glendale-ben, az American School of International Management Egyetemen végzett Nemzetközi Market Tovább

A CBRE hazai kiskereskedelmi bérbeadási üzletága 2012-ben jött létre. Csörgő Anita a kezdetek óta vezette a divíziót, amely az elmúlt években a hazai kiskereskedelmi piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A szakember Garbutt-Pál Erikának adja át a vezetői pozíciót és a belvárosi üzlethelyiségek bérbeadási igazgatójaként folytatja.

Garbutt-Pál Erika a hazai és nemzetközi kiskereskedelem terén szerzett közel 23 éves tapasztalatával csatlakozik a CBRE-hoz és vezeti az 5 főre bővülő csapatot. Erika korábban a szektor minden spektrumában végzett tanácsadási tevékenységet, amely magába foglalja fejlesztési stratégiák, hatástanulmányok és bérbeadási megbízások koordinálását a piacon fellelhető minden kiskereskedelemi ingatlantípusra vonatkozóan. Erika 18 évet dolgozott a JLL Kiskereskedelmi osztályán, ebből 12 évig vezette az ottani csapatot, majd a cég romániai részlegét is irányította egy ideig. Az elmúlt 5 évben független tanácsadóként Svájcból látta el feladatait, családjával tavaly nyáron költözött vissza Budapestre.

Lodge & Partners

A Lodge & Partners nagy örömmel üdvözli Benjamin Perez Ellischewitz-et üzlettársi pozícióban. Benjamin a JLL tőkepiaci vezetője volt az utóbbi 10 évben: ez idő alatt ő felelt a legjelentősebb ingatlanügyletekért a magyar piacon, amelyeknek értéke meghaladja a hárommilliárd eurót. Pályáját a J.P. Morgannél kezdte, dolgozott Párizsban, Londonban, Szöulban és Szingapúrban, majd 2007-ben csatlakozott a JLL magyarországi irodájához. Több mint 20 év ingatlanpiaci és pénzügyi tapasztalatot hoz a cégbe. Ben készségei és tapasztalata remekül kiegészíti a csapat szaktudását, érkezésével pedig cégünk portfóliója a vagyonkezelés mellett kibővül a nemrégiben integrált ingatlankezelési szolgáltatással.

Perez-Ellischewitz Benjamin
JLL, National Director, Head of Capital Markets Hungary
 Tovább

Ez a változás egybeesik a Lodge & Partners Investment Management átnevezésével Limehouse Partners-re. Cégünk elkötelezett a vállalkozás organikus és céltudatos növekedése mellett, ezért is bővíti csapatát magasan képzett szakemberekkel.  A Limehouse Partners átfogó szakmai tanácsadást és gyakorlati végrehajtást biztosít ügyfelei részére.

Címlapkép forrása: Getty Images

parlament halászbástya budapest getty stock
SZG_9534
vakcinák oltóanyag oltás
Parragh Laszlo kkv gazdasagvedelem
frankfurt
matolcsygyorgy
két fiatal nő dolgozik fák zöld klíma
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-05-12
Építőipar 2021
2021-05-13
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online előadás
Korrekció vagy további szárnyalás?
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
getty, varsó, lengyelország, iroda, felhőkarcoló, toronyház,