Előfizetői tartalom

Elképesztő befektetői hangulat - Fél év múlva tényleg önteni fogják a pénzt az ingatlanpiacra?

Portfolio
Bizakodásra adhat okot 2021 második fele a befektetési kedv és az ingatlanpiaci volumen tekintetében a CBRE szakértői szerint. A CEE Market Outlook 2021 konferencia beszélgetéseiből többek között kiderült, hogy az ázsiai befektetők alig várják, hogy Európa újra tárt karokkal fogadja őket, miközben a globális befektetési volumen rekordokat döntögethet hamarosan. Európai szinten a lakófejlesztések és a logisztikai ingatlanpiac előtt áll a legnagyobb növekedés a kilábalás kezdetével.

Egyértelműen pozitívak a CBRE szakértői, az ingatlanpiac és a befektetések jövőjét tekintve. Bár az első félév még kihívásokat tartogathat a piac számára, és sok mindenre - többek között az inflációra is - érdemes lesz odafigyelni, de az év második felére már elmúlhatnak az aggodalmak. Az utazási korlátozások feloldását követően az ázsiai befektetők vissza fognak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés