Előfizetői tartalom

Még mindig olcsóbban lehet lakást bérleni, de már nem mindenhol

Portfolio
Még olcsóbbak lettek a kiadó lakások, de nem mindenhol. Országosan és Budapesten is kétszámjegyű az átlagos csökkenés a kiadó lakások bérleti díjában 2019 és 2020 decembere között, viszont Pest megyében már inkább stagnálás közeli értékeket lehet látni, sőt az ország egyes részein már nőttek a bérleti díjak - a KSH-ingatlan.com lakbérindexe alapján.

Még lejjebb ereszkedett a kiadó lakások bérleti díja, országosan decemberben 1,3 százalékkal mérséklődtek novemberhez képest a kínált lakások bérleti díjai, az egy évvel korábbi értékekkel összehasonlítva pedig 11 százalékos volt a csökkenés. Kapcsolódó cikkünk 2021. 01. 18. Tovább csökkentek a lakbérek - Ötéves mélypontra süllyedtek a budapesti átlagos bérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés