06_Park Atrium cooling replacement
Ingatlan

Megújul a Hősök tere melletti irodaház (képek)

Portfolio
Új arculatot kap a Park Atrium irodaház, ami mellett a fizikai környezet is átalakul. A fejlesztés során a közösségi terek funkcióit új térhasználati elvek és friss designötletek mentén optimalizálják, megújul a földszinti lobby, a recepciós tér, a konferenciaközpont és a közösségi kert, valamint egy Városligetre néző új kávézó is megnyitja majd kapuit. A munkálatok idén tavasszal fejeződnek be.

Megújul a Hősök tere mellett található Park Atrium irodaház. Az ingatlan tulajdonosa – a REInvest Asset Management S.A. által gondozott luxemburgi ingatlankezelő alap – már 2020-ban elkezdte a jelentős külső és belső fejlesztés tervezését, amely lehetőséget adott új épületfunkciók és szolgáltatások bevezetésére is. A komplex design & build megbízatás kapcsán a REInvest választása a DVM groupra esett.

A fejlesztés során a közösségi terek funkcióit új térhasználati elvek és friss designötletek mentén optimalizálják, megújul a földszinti lobby, a recepciós tér, a konferenciaközpont és a közösségi kert, emellett kevésbé látványos, de ugyanennyire fontos műszaki fejlesztések is megvalósulnak.

BudaPart GATE
1446 m216.5–17.5
Infopark A
1800 m25000–7000 Ft
Víziváros Office Center
KIADVA m214.5–15
myhive Haller Gardens
13726 m214.5–17
myhive Átrium Park
1129 m213–17
Óbuda Gate
2350 m211–13.5

Mazsaroff Kata, a leasing mandátummal megbízott Horizon Development bérbeadási igazgatója rámutatott: „A jelentős műszaki és kialakításbeli változások egyértelmű célja, hogy az irodaházat az egészségvédelem, biztonság, esztétika és funkcionalitás aktuális trendjeinek megfeleltessük."

Mazsaroff Kata
Horizon Development, bérbeadási igazgató
Mazsaroff Kata a Budapest Metropolitan University közgazdasági szakán, üzleti kommunikáció szakirányon szerzett diplomát. Szakmai karrierje 2006-ban kezdődött, amikor kinevezték a bostoni Digital Real
Tovább
Mazsaroff Kata a Budapest Metropolitan University közgazdasági szakán, üzleti kommunikáció szakirányon szerzett diplomát. Szakmai karrierje 2006-ban kezdődött, amikor kinevezték a bostoni Digital Real Tovább

Az eredetileg 2004-ben épült Park Atrium - a Dózsa György úton a Hősök tere, a Műcsarnok és a Szépművészeti Múzeum szomszédságában található, 4 toronyból álló 8-szintes - irodaház 23 400 négyzetméter bruttó bérbeadható területet kínál mind irodai mind kiskereskedelmi felhasználásra. Az ingatlan megújult földszinti terei 2021 első negyedévében kerülnek átadásra.

Képek és címlapkép forrása: Horizon Development

koronavírus hotel szálloda covid maszk járvány
A Goldman Sachs rontotta az USA növekedési kilátásait
ukrán tankok
vlagyimir putyin talalkozo usa
ikeazasulok
A JP Morgan is felülmúlta az elemzői várakozásokat
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Praktikus módszerek, portfólióépítés.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Elemző/Junior elemző

Elemző/Junior elemző

Osztályvezető

Osztályvezető

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező

Üzleti modellező

Üzleti modellező
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
Így még biztosan nem láttad a budapesti metrót