Előfizetői tartalom

Hétvégétől időszakosan ismét lezárják az autósok előtt a pesti rakpartot

Portfolio
Most szombaton ismét megnyitják a pesti rakpartot a Margit híd és a Közraktár utca között, ezentúl a rakpartot érintő beruházások elindításáig minden hétvégén újra birtokba vehetik a gyalogosok, sétálók, kerékpárosok - írja a főváros. A Lánchidat is lezárják a háromnapos hétvégére az autós forgalom elől, csak gyalogosan lehet majd használni, ami egyúttal a búcsúra is lehetőséget ad: március 17-től a felújítás végéig nem lehet átsétálni a Lánchídon. Az ünnepségre a főváros plakátkiállítással, nosztalgia villamossal és kincskereső játékkal készül.

Ingyenes plakátkiállítással, telefonon játszható kincskereső játékkal és nosztalgia villamossal készül a Főváros az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kezdetének évfordulójára március 13-15. között, szombattól hétfőig. Ezzel párhuzamosan most szombaton ismét megnyitják a pesti rakpartot a Margit híd és a Közraktár utca között, ezentúl a rakpartot érintő beruházások...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái