Előfizetői tartalom

Kiemelt jelentőségű beruházás lett a Citadella felújítása

Portfolio
Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánítja a kormány a Citadella erőd és környezetének felújítását. A döntés értelmében a műemlék részlegesen lebontható, ha az a közösségi rendeltetésű intézmények működéséhez, az ingatlan méltó és fenntartható használatához, valamint hasznosításához szükséges - írja a Magyar Közlöny.

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánítja a kormány a Citadella erőd és környezete megújításához és értékőrző fenntartásához szükséges beruházásokat. Ennek értelmében a műemlék részlegesen lebontható akkor is, ha a meghatározott funkció megvalósításához, az ingatlanokban elhelyezésre kerülő közösségi rendeltetésű intézmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés