Előfizetői tartalom

Nyolc daruval épül az ország legnagyobb lakóprojektje!

Nem mindennap indítanak közel 800 lakásos fejlesztést egyben itthon, úgyhogy nem volt kérdés, hogy kicsit körbejárjuk a részleteket. A projekt legfontosabb elemeiről, a környék fejlődéséről, a lakásáfáról és más szabályokról, a potenciális vásárlókról és igényeikről, a finanszírozási háttérről, az önkormányzattal való együttműködésről Tóth Csabával a Duna Terasz ingatlanokat fejlesztő D&B Ingatlanfejlesztő Csoport ügyvezetőjével beszélgettünk.

8 daruval épül az ország legnagyobb lakóprojektje (egy épületben)! Hol is pontosan? A XIII. kerület Dunához közeli részén vagyunk, a kerület északi részén, amit hivatalosan Vizafogónak hívnak. Több fejlesztő és brand is van a területen, ezért mi a saját projektjeinkre a Duna Terasz elnevezést használjuk. A városnegyed beépítése még a 90-es évek végén, 2000-es évek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés