Előfizetői tartalom

Tovább szárnyal a lakáspiac - Újabb csúcsot döntött az adásvételek száma

Portfolio
Egy hónapja arról írtunk, hogy az elmúlt tíz évben az idei február volt a legerősebb hónap a hazai lakáspiacon az adásvételek számát tekintve. Most viszont úgy tűnik, hogy a rekord rövid életű volt, a Duna House ugyanis közreadta márciusi Tranzakciószám Becslését, amely szerint országosan 15 630 adásvétel bonyolódott. Ez több mint ezerrel haladja meg a februári csúcsot.

Újabb rekorddal tovább folytatódik a lakáspiac szárnyalása, márciusban az elmúlt 10 évben először lépte át a 15 ezres határt az adásvételek száma. A Duna House által becsült 15 630 darab tranzakció közel 41%-kal volt erősebb a tavalyi évben már a koronavírus első hulláma okozta megtorpanással záródó márciusánál, de az idei februári csúcsot is több mint 7%-kal túlszárnyalta....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés