Előfizetői tartalom

Újabb Duna-híd épülhet Budapesten

Portfolio
A Fővárosi Önkormányzat és a BKK megkezdte az Aquincumi híd megépítésének előzetes vizsgálatát. Az Aquincumi híd Budapest északi részén, az Újpesti vasúti híd mellett helyezkedne el, a főváros szerkezeti tervei évtizedek óta jelzik itt egy új dunai átkelő, valamint a hozzá kapcsolódó közlekedési hálózat megépítését - tette közzé Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke közösségi oldalán.

Mi nem gondoljuk, hogy egy terv, csak azért mert régi, feltétlenül jó is. Ezért elsőként leporoljuk a régi terveket és megvizsgáljuk, hogy a 40-50 éve elképzelt műszaki megoldások ma is jó válaszokat adnak-e Budapest kihívásaira. A most elindított eljárás során az érintett kerületek bevonásával, a budapestiek megkérdezésével együtt fogjuk megvizsgálni, hogy érdemes-e...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés