Előfizetői tartalom

Egyre fontosabb a magyaroknak a fenntartható építkezés

Portfolio
Átfogó felmérést készített az újHÁZ Centrum arról, hogy a környezettudatosság milyen mértékben játszik szerepet a magyarok építkezési vagy felújítási döntéseiben. A kutatásból kiderül, hogy a lakosság 82 százaléka költségesnek tartja ugyan a zöld megoldásokat, mégis több mint felük számára hangsúlyos szempont a környezettudatosság építkezéskor, felújításkor.

A hazai építőanyag-kereskedelmi hálózat megbízásából 2021. április 13. és április 16. között készült felmérés során 1339, 18-59 éves kor közötti, okostelefonnal rendelkező magyar személyt kérdeztek meg, így a felmérés kor, nem, lakóhelytípus, régió és iskolai végzettség szerint reprezentatív. A felmérés betekintést nyújt a fenntartható építőipari megoldások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés