építőipar digitalizáció
Ingatlan

Már csak pár nap maradt - Legyél idén te "Az Év Építőipari Személyisége" díj győztese!

Portfolio
Tavaly épphogy egy kis levegőhöz tudott jutni az építőipar, de 2021-től már ismét teljes kapacitással vágtak bele a szakemberek a munkába: a legkisebb felújításoktól kezdve egészen az évtizedeket meghatározó gigaprojektekig. Pont egy ilyen dömpingben indult el két évvel ezelőtt a Portfolio első Építőipari konferenciája, amelynek egyik meghatározó pontja volt a Market Építő Zrt.-vel közösen alapított, "Az Év Építőipari Személyisége" díj nyertesének megválasztása és kihirdetése. A célunk most sem változott, egy leterhelt időszak közepén szeretnénk egy pillanatra megállni, és elismerni a szakma egy kiemelkedő személyiségét.

Az építőipar azon kevés területek egyike volt, amely különösebb megrázkódtatás nélkül vette a tavalyi év akadályait. A külföldről hazatérő minőségi szakmunka, a felgyorsult digitalizáció, és a kissé visszavett munkatempó pedig talán még újabb lendületet is adott mostanra az iparnak. Ezekre a szerencsés együttállásokra idei évtől még inkább szükség lesz, hiszen az állami otthonteremtést célzó támogatások, az 5 százalékos lakásáfa, a budapesti városfejlesztési projektek, az agglomerációs vasútfejlesztés és a nagyobb piaci, illetve állami beruházások extrém munka-, kapacitás- és anyagigényt generálnak. 

De sok még a nyitott kérdés, amikre az Építőipar 2021 konferencián is keressük a válaszokat. Ezek egyike biztosan az lesz, hogy ki kapja 2021-ben "Az Év Építőipari Személyisége" díjat.

Találkozz Scheer Sándorral, a Market Építő Zrt. vezérigazgatójával a június 10-ei Építőipar 2021 konferenciánkon.

Díjazzuk a legjobbakat!

Két évvel ezelőtt, a Portfolio első építőiparral foglalkozó konferenciáján hirdettük ki a Market Építő Zrt.-vel közösen alapított, "Az Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét. Rendületlenül folytatva a kiválóságok elismerését, idén is keressük azokat a szakembereket, akik büszkék az eddigi építőiparban végzett munkájukra, vagy a vezetőjük, munkatársuk eredményeit szeretnék a díj által bemutatni és elismerni. 

ev_epetioipari_tehetsege_hosszu
Jelentkezés és részletek itt!

Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója a vele készített interjúban elmondta, hogy miért volt fontos számukra, hogy a díj mögé álljanak:

Az építőipar most van egy olyan nagyon kedvező helyzetben, amikor sok feladata van, most kell helytállnia, és most derül ki igazán, hogy ki az, aki ezt igazán jól csinálja. Most kell díjazni azokat, akik többet tesznek le az asztalra, mint egy átlagos szereplő. Mindenkinek kell tudnia választania hőst, hősöket, egy követendő példát, hogy az iparág megtartson, illetve bevonzzon embereket.

2019-ben a zsűri egyhangú döntése alapján, "Az Év Építőipari Személyisége" díjat Kreinbacher József, a Metál Hungária Holding Zrt. alapítója kapta, míg 2020-ban ezt az elismerést Balás Ákos, a Magyar Építő Zrt. projektvezető-helyettese vehette át. 

A szakmai zsűri döntése alapján a shortlistre kerülő 4 jelölt közül a nyertes részére a díjat a június 10-ei Építőipar 2021 konferencia ünnepélyes állófogadásán adjuk át. Jelentkezni, illetve jelölni a díjra ezen a linken lehet. 

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Puskas_Arena
Ukrajna
orbán viktor
cristiano ronaldo
kórház egészségügy állami egészségügy koronavírus beteg orvos
kreml oroszország moszkva
M15 autópálya
GettyImages-1279339114

Alapblog Tyúk és tojás

Az ábrán azt látjuk, hogyan viszonyulnak a Trump és Biden szavazók a vakcinákhoz. Például a Biden szavazók 3,...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Trade Surveillance Analyst

Trade Surveillance Analyst

Treasury Associate

Treasury Associate

Client Asset Analyst

Client Asset Analyst
Online előadás
Első lépések a tőzsdei befektetés terén.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
vonat máv déli pályaudvar