Előfizetői tartalom

A hibrid munka irányba megyünk, de igenis van jövője az irodaházaknak

Portfolio
Elkezdődött az FM & Hybrid Office konferencia, ahol az irodapiac jelenjét, jövőjét és minden velejáróját vitatják meg a résztvevő szakértők. Az elmúlt másfél év ugyanis rengeteg változást indított be, a távmunka, az irodaterek albérletbe adása, a belső elrendezések felborulása, a területek visszaadás, a fenntartható üzemeltetés és számos más bérlői igény nem kis átalakulást eredményezett az irodapiaci szereplők életében. A szakértők egyet értettek abban, hogy a hibrid irodahasználat most a legelképzelhetőbb kimenetel, és csak ritkán van példa arra, hogy valaki teljes egészében otthoni munkavégzésre küldi a dolgozóit.

A beszélgetés moderátora, Ditróy Gergely, ingatlandivízió-vezető, Portfolio, többek között arról kérdezte a beszélgetés résztvevőit, hogy eddig milyen példákat láttak, illetve, hogy számítanak-e az irodisták teljes visszatérésére az irodaházakba, vagy éppen ellenkezőleg, a távmunka veszi át a hatalmat a jövőben. Mazsaroff Kata, bérbeadási igazgató, Horizon Development...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés