Előfizetői tartalom

A 2019-es fejlesztési volument még legalább 2-3 év, amire elérjük

Portfolio
Milyen kockázatot lát a szakma a jövő állami, önkormányzati projektjeivel és a piaci projektekkel kapcsolatban? Vajon 2022 után milyen ösztönzők lehetnek? Mennyi munka lesz az építőiparban? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettek a Portfolio Építőipar 2021 konferencia második szekciójának szakértői, Ditróy Gergely, a Portfolio ingatlandivízió-vezetőjének moderálásában.

Elindult a rakpart és a Lánchíd felújítása és hamarosan a Blaha Lujza tér felújítása is elkezdődik. A pénzügyi, gazdasági és politikai kockázatok részben összefüggésben állnak egymással, de arra törekszünk, hogy a jövőben is legyenek fejlesztési projektek, ezek finanszírozása azonban még nem egyértelmű, a főváros pénzügyi lehetőségei szűkülnek. Ennek ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés