Előfizetői tartalom

Tovább menetelnek a lakbérek - Az országos és a budapesti bérleti díjak is emelkedtek

Portfolio
Júniusban is folytatódott a lakbérek emelkedése, az országos bérleti díjak 1,6%-kal, a budapestiek pedig 1,8%-kal voltak magasabbak, mint egy hónappal korábban. Egy éves összehasonlításban a kínálati árak is is magasabbak lettek a tavalyinál, amire az elmúlt egy évben nem volt példa. A budapesti kerületcsoportok közül egyedül a pesti külső kerületekben stagnáltak az árak, az előző hónaphoz képest a legnagyobb áremelkedést (2,8%) a pesti átmeneti kerületekben lehetett mérni - derül ki a KSH–ingatlan.com-lakbérindexéből.

Júniusban tovább emelkedtek a lakbérek A lakásbérleti díjak 2020 augusztusától az év végéig jelentősen csökkentek, majd 2021 év elejétől egyenletes emelkedés kezdődött. 2021 júniusában az előző hónaphoz mérten országosan 1,6%, Budapesten 1,8%-kal emelkedtek a lakbérek. Több mint egy év után először fordult elő, hogy az előző év azonos hónapjához képest –...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái