Előfizetői tartalom

A következő évek befutója? - Több bérbeadásra épített ingatlanprojektet jelenthetnek be a régióban

Portfolio
Egyre nagyobb befektetői érdeklődés övezi a bérlakásszektort a régióban. Bár még mindig igaz, hogy a közép- és kelet-európai országokban a saját tulajdonban lévő lakások és a kiadó lakások közötti egyensúly erősen a tulajdonjog felé tolódik el, mégis néhány helyen kedvelt befektetési forma a meglévő fejlesztői, befektetői tulajdonban lévő, több egységből álló magánbérletek aránya: a bérlakásépítésben kiemelkedik Csehország és Lengyelország - derül ki a Colliers által, a Greenberg Traurig és a Kinstellar együttműködésével elindított „The Private Rental Sector: Has it found a home in CEE?" kutatásból.

A közép- és kelet-európai régió gyorsuló magánbérleti szektor (PRS - Private rent sector) piaca érdeklődést vált ki a befektetőkből, de a tevékenység legnagyobb része jelenleg még Csehország és Lengyelország felé irányul. A következő néhány évben viszont több bérbeadásra épített ingatlanprojektet terveznek bejelenteni a régióban. Property Investment Forum...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái