Előfizetői tartalom

Folytatódik az őrület az ingatlanpiacon - Ebben reménykednek a befektetők

Portfolio
Folytatódik a logisztikai ingatlanok iránti őrület, miközben máshol inkább emelkedő hozamokkal és csökkenő árakkal számolnak az ingatlanpiaci befektetők - derül ki a CBRE befektetői körképéből. A felmérésből kiderül az is, hogy a befektetők miben látják a legnagyobb kihívást a következő évekre illetve hol tart az ESG szempontok implementálása az ingatlanpiaci befektetők körében.

Merre mozdulnak a hozamok? A koronavírus járvány több éves csökkenő trendet tört meg az elvárt hozamok terén az ingatlanpiacon. A felsőkategóriás irodai és logisztikai ingatlanok esetén az elvárt hozamok 2019-ről 2020-ra átmenetileg némileg megemelkedtek, azonban 2021 második negyedévére visszatértek, vagy még alul is múlták a 2019-es hozamszintet. Az irodák esetében jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés