Előfizetői tartalom

ÉVOSZ: Az építőipar az elmúlt négy évben 35-40%-os bérfejlesztést hajtott végre

Portfolio
Az építőipar az elmúlt négy évben 35-40%-os bérfejlesztést hajtott végre, az őt kiszolgáló kereskedelemben bérfelzárkóztatásra van szükség - állapítja meg az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) közleményében. A szervezet az építőiparról, kiemelt tekintettel az alapanyaggyártási és kereskedelmi alpiacokról közölt helyzetjelentést, melyben az alapanyagárak mérséklődéséről is írnak.

Az alapanyagárak alakulása egész nyáron igazi slágertéma volt az ingatlanpiacra óriási hatással lévő építőiparban. A brutális drágulás láttán a kormánynak is be kellett avatkoznia (ami részben eredményes is volt). Az építőipar és az alapanyagárak aktuális trendjeiről a szakmabeliek legközelebb a Portfolio szeptember 15-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés