Előfizetői tartalom

Visszatér egy amerikai ruházati márka a magyar piacra - Itt nyitja meg leendő üzletét

Portfolio
Az amerikai GAP ruházati és kiegészítőket forgalmazó márka bejelentette, hogy ismét belép a magyar piacra a Ganeta Pannónia Kft.-vel kötött franchise együttműködés keretében. Korábban a Westendben volt már egységük, de akkor nehéz helyzetbe került és néhány éve kivonult az amerikai divatüzlet, most az Etele Plazában tér vissza az új partnerrel.

A legnagyobb budai bevásárlóközpontban induló Gap üzlet szeptember 17-én nyitja meg kapuit az Etele Plaza 350 négyzetméteres üzletében, ahol már a márka 2021-es őszi férfi, női, gyermek- és babaruházati kollekcióiból válogathatnak a vásárlók. Az üzletnyitást követően a Ganeta Pannónia Kft. 2021 végéig elindítja a Gap önálló e-kereskedelmi weboldalát is, amely egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés