Előfizetői tartalom

Merre kell fordulni azokkal a tankhajókkal? - Új korszak küszöbén az ingatlanpiac

Portfolio
Az ingatlantevékenység kicsit olyan, mint egy nagy olajszállító hajót vezetni. Ha jobbra akarunk fordulni, és ezt most kezdjük el, akkor négy kilométer múlva fog a hajó valóban fordulni, vagyis az ingatlanszakmában nekünk ma kell döntéseket hozni ahhoz, hogy két év múlva odaérjünk, ahova szeretnénk - osztotta meg néhány évvel ezelőtt az ingatlanszakmával kapcsolatos gondolatait Noah Steinberg FRICS, a WING elnök-vezérigazgatója, az RICS magyarországi elnöke. Hogy mi történt azóta, merre kell fordulni az újkorszakban a tankhajókkal, arról a Property Investment Forum 2021 záró panelbeszélgetésén beszélnek majd a szakértők.

Új korszak küszöbén az ingatlanpiac. Ahogy korábban a vezérigazgató fogalmazott, az ingatlanpiac olyan, mint egy nagy olajszállítóhajó, vagyis a ma meghozott döntések gyakran csak évek múlva fejtik ki valódi hatásukat és azok még azt követően is hosszú ideig velünk maradnak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés