Előfizetői tartalom

Ideje a felújítások felé fordulnunk az új lakások helyett?

Portfolio
Egyszerű hype vagy fundamentális változás? Szabályozás nélkül is megoldja a zöld átállást az ingatlanpiac? Valóban minél több új lakásra van szükségünk a hazai ingatlanállomány fenntarthatóvá tételére, vagy ideje lenne már a felújítást is ösztönözni? Ezekről az égető kérdésekről értekeztek az ingatlanszakma fejlesztői és befektetői oldalát egyaránt képviselő szakemberek a tegnapi Property Investment Forum 2021 konferencián. Mint az a válaszokból kihallatszik, ki-ki a maga módján oldaná meg zöld átállást.

Egyszerű hype vagy fundamentális változás a zöld átállás? A panelbeszélgetés első kérdéseként Fábián Gergely, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója, a beszélgetés moderátora, afelől érdeklődött beszélgetőtársainál, hogy szerintük valóban fundamentális változást hoz-e a zöld átállás, vagy pusztán egy hype az egész? "Véleményem szerint valóban van most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés