Előfizetői tartalom

Újabb hévvonal újul meg Budapesten

Portfolio
Indul a gödöllői és a csömöri hév megújítása - jelentette be közösségi média oldalán Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ (BFK) vezérigazgatója. A projekt tervezési szakasza előreláthatólag 2024-ben zárul le, a végleges átadás pedig 2028-ban lehet esedékes. A Vitézy Dávid vezette BFK látszólag hatalmas lendületben van, hiszen szinte naponta jelentik be az újabb és újabb beruházások előkészületeiről szóló híreket - van, hogy napjában akár többet is.

"A Kormány döntése nyomán a Budapest Fejlesztési Központ átvette a gödöllői (H8) és csömöri (H9) hévvonalak fejlesztését a Fővárostól. A budapesti szakaszon vannak előzmények, azonban az agglomerációs szakaszon a tervezés korábban el sem indult, ezt most a BFK megrendelésében fogják megkezdeni" - írja bejegyzésében Vitézy. Vitézy DávidBudapest Fejlesztési Központ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés